Hvem er vi

Salon Nilsson er en familie ejet salon, beliggende på Amager / Sundby, tæt på Christianshavn, hvor du bliver budt velkommen af Dragana med åbne arme og dit navn. Dragana har den besynderlige evne at hun kan huske de fleste af de faste kunder ved navn, samt hvad de laver. Dragana står sammen med vores dejlige ansatte klar til at byde jer velkommen. I kælderen under Salonen, har vi Vinograd.dk, der importerer Serbiske kvalitetsvine. Du har derfor altid muligheden for at købe en god flaske vin med hjem efter din behandling. Læs mere her: Vinograd.dk

Salon Nilsson ønsker at udføre et dygtigt stykke håndværksmæssigt arbejde og benytter udelukkende korrekt uddannede frisører. Vi benytter kun professionelle hårprodukter fra anerkendte leverandører. Vores priser er i et fornuftigt leje, således at alle har mulighed for at opnå den ønskede frisure eller farve.

Salon Nilsson er høj kvalitet til fornuftige priser, hvilket gøres muligt ved uddannelse, mange års erfaring, brug af professionelle hårprodukter samt fravalg af ydelser der ikke skaber værdi for dig som kunde.